Elérhetőségek

Concept Line Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Wesselényi M. u. 38/D. I. emelet 1.
Telefon:
+36-94-312-367
Mobil:
+36-20-988-4480
E-mail:
info@conceptline.hu
Ügyfélfogadás

Ügyfélfogadás

Hétfő: 8:00-12:00
Kedd: 12:00-15:30
Szerda: 8:00-12:00
Csütörtök: 12:00-15:30
Péntek: Zárva

 Rólunk


A Concept Line Kft. családi vállalkozás, mely több éves társasházkezelői, közös képviseleti gyakorlattal látja el tevékenységét Szombathelyen, a törvényben meghatározott feltételekkel.

Munkánkat főállásban végezzük, teljes anyagi és erkölcsi felelősséggel. A vállalkozás indítása során kiemelten fontosnak tartottuk, hogy a társasházkezeléssel kapcsolatos teljes körű, megbízható szolgáltatást tudjunk nyújtani partnereinknek.

A törvényi szabályozásnak megfelelően precíz és pontos könyvelést végzünk, melyet mérlegképes könyvelő ellenőriz. Ezáltal tevékenységünkről áttekinthető és megbízható elszámolást tudunk a társasházi tulajdonostársak számára biztosítani.

Legfőbb erősségünk a kommunikáció. Munkánk során nélkülözhetetlen a kapcsolattartás és a folyamatos tájékoztatás. Munkánkat a tulajdonosok irányítják, nálunk csak a tulajdonosok dönthetnek. Felújítási, karbantartási munkákat csak úgy rendelünk meg, ha azt előtte egyeztettük a tulajdonosok által kijelölt személlyel, illetve nagyobb munkáknál - több árajánlat közül - a tulajdonosok közgyűlés keretén belül dönthetnek. Kiemelten fontosnak tartjuk a vízmérők ellenőrzését, hogy megelőzzük a nagyobb vízkülönbözet kialakulását. Amennyiben ezt tapasztaljuk, a probléma kiváltó okának kiderítésére azonnal intézkedünk és annak megszűnéséig akár havonta is ellenőrizzük a vízmérőket.

0-24 órában a Tulajdonosok rendelkezéseire állunk (az irodai szolgáltatások ügyfélfogadási időben). Elérhetnek vezetékes és mobiltelefonon, e-mailen, valamint faxon keresztül. Fontosnak tartjuk a személyes jelenlétet, ezért igény esetén a társasházban havonta egy alkalommal tartunk fogadóórát. Az általunk kezelt társasházak számláihoz aláírási jogosultságot és online hozzáférhetőséget biztosítunk a tulajdonosok által kiválasztott személyeknek, így folyamatosan ellenőrizhetőek a számlákon történő pénzmozgások valamint a számlák kiegyenlítései és a lakói befizetések.

Egy jó Társasházkezelő jó gazdálkodással és a piacon meglévő szolgáltatások optimalizálásával, így pl. szelektív hulladékgyűjtés, energiatakarékos izzók, stb., akár 2000‑5000 Ft közötti megtakarítást érhet el a közös költség befizetéseknél, ami ebben a nehéz gazdasági helyzetben megkönnyíti a tulajdonostársak mindennapi megélhetését.

Egyes társasházak komoly pénzügyi nehézségekkel küzdenek a nem fizető tulajdonostársak miatt. A társasházakra a sortartásos kezesség szabályai vonatkoznak, vagyis, az adósság rendezéséig, az érintett Társasháznak kötelessége a meglévő vagyonból a költségeket megelőlegeznie, így a többi tulajdonostárs finanszírozza az elmaradásokat. A probléma kezelése fontos számunkra, ezért a lehető leggyorsabban, a törvényi szabályok betartása mellett jogi útra tereljük a nem fizető tulajdonosok ügyét, a feladat elvégzésére szerződött jogi képviselőnk van.

Bízunk benne, hogy rövid bemutatkozásunk elnyerte tetszését, és a jövőben Önt is a partnereink között üdvözölhetjük!
Vissza az előző oldalra!
Concept Line Kft. - Magyar